KRANJSKA GORA VRHUNSKO

Zgornjesavska dolina se ponaša z izjemnimi naravnimi danostmi in bogato kulturno dediščino.

Območje podeljevanja od leta

2022

Območje podeljevanja pri lokaciji

Kranjska Gora, Jesenice, Žirovnica, Radovljica

Zgodba blagovne znamke Kranjska Gora Vrhunsko/Finest je zgodba o spoštovanju do narave, tradicije in lokalne obrti. Ustvarjena s srcem pod mogočnimi vrhovi Alp ta znamka predstavlja najvišje standarde kakovosti in izraža očarljive zgodbe regije. Vsak izdelek, ki nosi njen pečat, je skrbno izbran in predstavlja bistvo Zgornjesavske doline, od ročno izdelanih obrti in tradicionalnih jedi do gastronomske izjemnosti, ki obiskovalce popeljejo na nepozabno pustolovščino.

Lastnik Znamke
Občina Kranjska Gora
Koordinator Znamke
Upravitelj Znamke
Javni zavod Turizem Kranjska Gora

Zgornjesavska dolina se ponaša z izjemnimi naravnimi danostmi in bogato kulturno dediščino. Obkrožena z mogočnimi vrhovi Alp ni samo raj za ljubitelje narave in aktivnosti na prostem, ampak tudi zakladnica lokalne obrti in kulinaričnih mojstrovin. Tradicionalne obrti, kot so ročno izdelani izdelki iz lesa ali volne, so odraz spretnosti in predanosti lokalnih obrtnikov. Gastronomija je prav tako ključna sestavina tega območja, kjer se lokalne sestavine pretvorijo v izjemne jedi, ki odražajo zgodovino in tradicijo doline. Vsak izdelek in storitev je del zgodbe, ki jo pišejo mogočna narava, bogata zgodovina in aktivna lokalna skupnost.

Večerni obisk gradu Sevnica in srečanje z grofico Mathilde

Srečanje z grofico Mathilde Arco Zinneberg, zadnjo lastnico gradu.

Produkti ki jih ponujamo

OKUSI ROGLE

Lesena Očala

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.

Buy Now
100

Vas zanima kako postati ponudnik s certifikatom znamke

Hvala za oddano sporočilo.
Oops! Something went wrong while submitting the form.