NAŠE NAJBOLJŠE

Regija, ki je dom raznolikih krajinskih lepot, od Dravske doline do vrhov Pohorja, ponuja bogato paleto izkušenj.

Območje podeljevanja od leta

2020

Območje podeljevanja pri lokaciji

območje Maribora, Dravske doline in Dravskega polja,

Naše najboljše gostoljubno obljublja in izpolnjuje pričakovanja po zeleni, unikatni, inovativni in odlični kakovosti ponudbe, ki omogoča izkušnjo izjemnega in kreativnega doživetja štajerske zgodbe po meri prepoznanih ciljnih skupin kupcev oz. gostov. Od srčnega sprejema, prefinjenih lokalnih dobrot, do inovativnih storitev, ki so v harmoniji z naravo, lahko gostje izkusijo avtentičnost in izjemnost v vsakem detajlu.

Lastnik Znamke
Zavod za turizem Maribor
Koordinator Znamke
Vesna Horvat, Zavod za turizem Maribor
Upravitelj Znamke
Zavod za turizem Maribor

Regija, ki je dom raznolikih krajinskih lepot, od Dravske doline do vrhov Pohorja, ponuja bogato paleto izkušenj. Tamkajšnji živilski izdelki in storitve, ki so plod rodovitnih polj in vinogradov, odražajoč edinstven značaj in kulinarično dediščino regije. Vsak izdelek pod znamko Naše najboljše na svoj način izraža in interpretira zgodbe iz regije, njeno kulturno raznolikost in bogato zgodovino. 

Gostinski ponudniki pohorske omlete

Vsak izmed štirih gostinskih ponudnikov v mestu je znan po svoji izvrstni pohorski omleti, ki je postala certificirana specialiteta. Gostje lahko izkusijo avtentično doživetje te lokalne jedi, ki je pripravljena s skrbno izbranimi sestavinami. 

Turistična atrakcija stara trta

Stara trta, najbolj obiskana turistična točka v mestu Maribor, je prava atrakcija za obiskovalce. Ta edinstvena in unikatna znamenitost – najstarejša trta na svetu –ponuja čudovit vpogled v zgodovino mesta in je tudi vir za dve certificirani vini, ki ju ponuja mesto: vino potomk Stare trte in penina Stare trte. Obisk Stare trte je priložnost za doživetje zgodbe, ki je globoko ukoreninjena v lokalni kulturi in zgodovini.

Večerni obisk gradu Sevnica in srečanje z grofico Mathilde

Srečanje z grofico Mathilde Arco Zinneberg, zadnjo lastnico gradu.

Produkti ki jih ponujamo

OKUSI ROGLE

Lesena Očala

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.

Buy Now
100

Vas zanima kako postati ponudnik s certifikatom znamke

Hvala za oddano sporočilo.
Oops! Something went wrong while submitting the form.